apr 182015
 

Veel te veel PC’s die bij ons binnengebracht worden zitten vol met malware. En altijd zit er een virusscanner op van MacAfee, Norton, Norman, whatever. Goh zegt die klant dan als je ‘m vertelt dat z’n PC besmet is, hoe kan dat nou, de pc is toch beveiligd, ik heb immers een scanner?

Die scanners zijn niet ingericht op de online wereld, die komen nog van vroeger en ze scannen op wormen en virussen die wij al een tijd niet gezien hebben. Moderne malware komt binnen via een linkje op een pagina of in de mail en nestelt zich dan lekker op de disk van uw PC. En krijg hem er dan maar weer eens af. “M’n computer wordt zo traag” horen we. “En het internet ook.” Logisch want al die malware stuurt berichten, gebruikt data, beweegt zich.

Onderzoekers zeggen dat minstens 60% van alle computers ingezet kan worden voor cybercrime. Minstens 60%, dat is dus bijna elke PC. De PC waarop uw bankzaken doet misschien ook wel.

endpoint

 

 

 

 

 

Het laatste jaar verkopen wij Webroot 2.0, een virusscanner die je zelfs per maand kunt afrekenen en die wel de online dreigingen tegenhoudt. Is modern en online zodat we zelfs op afstand kunnen zien of uw PC nog wel gezond is.

Haal uw PC uit de gevarenzone en laat ‘m (door ons) beveiligen. Want 60% is veel.

Sorry, the comment form is closed at this time.