nov 282011
 

Nog wat doelen te halen dit jaar en daarom viel vanavond alvast – en in veelvoud – een domeinnamenmailing van de KPN in de bus. Ongevraagd, en dubbelop, mailen ze rond dat internetdomeinen nu acht maanden lang achtentwintig cent per maand kosten. In de kleine lettertjes staat de prijsverhoging: daarna wordt het € 1,95 per maand.

Een kat in de zak hoor want dit is niet goedkoop, een domeinnaam kopen kan je ergens anders al voor 5 euro per jaar. Maar zo onbezonnen zijn wij nou ook weer niet en alle waar is naar zijn geld, Daarom kost een domein bij ons het hele jaar door € 1,45 per maand en ook dan ben je per saldo echt goedkoper uit.

Behalve transparante prijzen hebben we meer aardige kanten: je hoeft niet met KPN te bellen als er wat mis is en vooraf bedenken wie de “telecom-verantwoordelijke” is, is niet nodig. Omdat we meer dan vijf euro rekenen nemen we gewoon aardig de telefoon op (zonder tussenkomst van een computer natuurlijk) en we hangen niet op als u de “telecom-verantwoordelijke” niet bent. We beantwoorden uw vraag verder altijd snel en efficient, we weten waar we het over hebben, we kunnen u adviseren en we laten u vervolgens goed geholpen en zonder lange wachttijden opgewekt weer uws weegs gaan.

28 cent, jongens!

Tip: Try us voor internet domeinen, mail naar hosting@elementa.com of bel met 0341-559697

Sorry, the comment form is closed at this time.