okt 032014
 

Passport_Front_Hero

I’m a Blackberry person. Doe je niks an, ik kan het heel goed vinden met m’n BB en wil niet naar iets anders. Ik hou van de hub waardoor alle info op 1 plek binnen komt en ik hou van de manier waarop je info deelt. Blackberry is strictly business tegenwoordig en gek genoeg …  dat ben ik helemaal niet maar ben wel all blackberry.

Dit blog heeft hoge kijkcijfers. Dat ligt niet eens aan mijn schrijftalent of mijn netwerk maar aan de response van mensen op mijn Blackberry stukjes. Natuurlijk, er zijn er wat die er gek van worden maar ik doe het gewoon nog een keer: dit is een Blackberry fan post!

De Blackberry Passport komt eind oktober naar ons land. Geen idee nog welke providers het ding gaan voeren en goedkoop wordt hij ook niet want voor een magere 700 euro mag hij mee. Maar wat krijg je er een heftig toestel voor! Vierkant scherm, hi-res, zo groot als een paspoort en met een keyboard – waar je aan moet wennen. Duurt een dag of drie.

Veel mensen halen dat niet, die willen alles nu en gelijk en zij vinden drie dagen veel te lang. Voor hen is er een Iphone of een Samsung. De mensen die doorzetten hebben met de Passport een toestel waar ze alles mee kunnen doen.

Hij is fors, 98 bij 120 cm, dat is een heel ding. Past niet in je borstzak, wil niet lekker in een skinny, dat wordt je kontzak. Maar als je er op gaat zitten buigt hij niet. En hij heeft een keyboard onderin. Ik snap dat heel goed. Ik wil ook terug naar een phone met een keyboard en deze BB gaat me dat geven ook. Geen onnodig gecorrigeer meer op zo’n virtueel keyboard maar lekker in één keer raak typen.

Op de Passport krijg je BB10.3, een gloednieuw besturingssysteem. En je krijgt ook Blackberry Blend, kan je je contacten, mail en BBM’s vanaf willekeurig welk ander apparaat bedienen. Vind ik fijn, bestanden heen en weer slepen, BBMen met je kids, even snel zonder je telefoon te pakken maar vanaf je eigen pc of tablet. Kijk er nu al naar uit.

Zal nog wel even duren ook want de Passport moet nog even wachten. Sinds ik geen mail meer lees op mijn telefoon is een smartphone gewoon niet meer zo urgent. Dus waarom 700 euro uitgeven aan iets wat ik op mijn huidige telefoon net zo goed kan? BB 10.3 komt in oktober immers ook op de oude Blackberry 10 toestellen…

Dacht ’t niet.

Sorry, the comment form is closed at this time.