jun 242015
 

15127-Elementa---WiFi-de-Tour-France-2015Elementa kreeg van de gemeente Utrecht de vraag of we wifi willen brengen naar de transferia, naar de plekken waar we op 4 en 5 juli met z’n allen de auto moeten achterlaten als we naar de tijdrit en de start van de Tour de France gaan kijken. Tien plaatsen rond de stad zijn aangewezen als parkeerplaats en gek genoeg is daar geen wifi. Grasland, buiten de ring, ver. Maar ’t moet wel.

We kunnen dat, we gaan de wifi er brengen en stralen het over de publieke band desnoods over 15 kilometer. Strijkviertel is minder ver van het Stadskantoor dan 15 kilometer dus dat gaat helemaal lukken. We mogen met de antennes ook op het dak van het provinciehuis gaan staan en dan gaan we richting Groenekan. En in Papendorp is een vriendelijke ondernemer heel blij dat hij mee kan werken aan de Tour. Zijn internetdonatie gaat wel 11 locaties van prik voorzien! Brothers in Bunnik doet mee, Galencop, The Wall. Elementa is eventjes all over town.

Zo cool, alles kan en iedereen werkt mee. Echt niemand niet.

Le Grand Départ van de Tour de France, wifi by Elementa.nl. Daar zijn we wijs mee zeg. We willen er volgende week dus ook graag goed uitzien en Margie van 2dsign-amersfoort.nl heeft dit ontwerp voor een polo gemaakt. Goed gelukt, of niet dan?! Ons halletje is omgebouwd tot een evenementencentrum, flaps aan de muren met planning, inkoop, draaiboeken, vereisten, kansen en bedreigingen. Anne-Carlijn is aan me uitgeleend als productiemedewerker in Utrecht, sjouwt alle locaties af en maakt stapels foto’s zodat wij kunnen plannen en inschatten wat er nodig is. Onze andere afspraken zijn doorgeschoven tot na 6 juli.

We maken sets voor een locatie, maar elke locatie is anders dus moeten we per plek inpakken. We nemen een stevige duik in ons netwerk want we hebben van alles “even” nodig, en op korte termijn. Dat wordt wel een vrachtwagentje vol.

Gelukkig kunnen we wel een feestje bouwen en zijn we hier vertrouwd mee maar jeetje, Tour de France, het moet echt in één keer goed.

Voordeel, we krijgen backstagepasjes. Voor beide dagen.

Sorry, the comment form is closed at this time.