nov 252011
 

Ik had ‘r zonder op te letten al eerder gezien maar ergens in het najaar van 2010 zag ik haar ‘bewust’ langskomen. Het was in een tweetje van Roelof Siepel dat ze genoemd werd, en ‘k dacht: “die moet ik spreken”. Geen idee precies waarom, gevoel. Stoute schoenen aangetrokken en een “blind date” voorgesteld, zou ze me wel aardig vinden?

Ik heb het over Margreet Kattouw van Studio Vrolijk. Ze ontwikkelt sinds vorig jaar vaak de vormgeving van de websites en webwinkels die we bouwen. Vrouwen en ICT is een moeilijke combi, vrouwen en vormgeving lukt makkelijker maar vind ‘ns een web-vormgeefster? Valt helemaal niet mee. Toch wil ik graag met een vrouw werken, ik denk dat vrouwen anders kijken dan mannen en ik wil graag verrast worden zodat ik mijn klanten kan verrassen. Lukt prima met Margreet en haar meiden (Karin en Jenita)

Samenwerken groeit op z’n gemakje. Margreet en ik dm-en wel eens een avond over van alles en nog wat – en dan gaat het verwarrend vaak ook nog over drie onderwerpen tegelijk hè…:-) – dan zijn we allebei weer enorm druk en komen we niet verder dan “ha, blij dat je nog leeft!”. Maar uit deze samenwerking komen klasse producten voort: een website voor Leonardodavinci-kunst.nl, voor De Jong Marinelife en een prachtige hand-out voor een beurs en de nieuwe webwinkel en site (komt in januari 2012), site voor de nieuwe mondhygieniste van Nunspeet, voor Stof op Maat, folders en de site van Menukaartindebuurt.

We doen het wel leuk samen, Studio Vrolijk en Elementa.

 

Sorry, the comment form is closed at this time.